(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
pikantní maso na porku a houbách
Potřebné ingredience
25dkg vepřového plecka
tuk na orestování
10dkg pokrájeného porku
10dgk houbiček
pepř grilovací koření
troška chili nemusí být
100ml šlehačky
1lžička mouky na zahuštění
Postup přípravy
maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na tuku,přidáme porek a houbičky pak koření a zalijeme vodou,dusíme pod pokličkou do měkka.Nakonec nalijeme smetanu a zaprášíme moukou a povaříme.
Příloha brambory
Příloha brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
20. 5. 2010, 11:49
právě jsem dovařila a je to moc dobré. Děkujeme za receptík Dáša